Join us
Login

CIONET LIVE: Cyber Security Strategy: The system versus the data - dinsdag 16 april 2019

Published by Floortje Akkerman
February 11, 2019 @ 3:10 PM

Cybersecurity staat als ruim 10 jaar bij CIONET op de agenda als sessie. Waar het eerst nog ging over bewustwording en de menselijke factor, gaat het de laatste jaren vooral over de strategie, de groeiende complexiteit en vooral het toenemende deel van het budget dat naar digitale veiligheid gaat. 

Sprekers deze dag:

Don EijndhovenCEO/Directeur van Argent Consulting en Oprichter Dutch Cyber Warfare Community

  

Marcel van LeentMarcel van Leent - Lead cyber security & privacy - KPN over de huidige trends & waar in de toekomst cyber naartoe gaat. Waar moet de CIO van de toekomst op voorbereid zijn en welke skills moet hij/zij hebben om zich heen verzamelen om klaar te zijn voor de toekomst?

Mischa PetersMischa Peters - Sr. Director of Systems Engineering, EMEA - IntSights (IntSights delivers  early warning of hacking and fraud attacks) presentatie over Darkweb

 

Er moeten harde keuzes worden gemaakt. Ook dit jaar gaan we het dus hebben over het cyber strategie. Wat is leidend: Een veilige infrastructuur of een focus op data? 

De huidige infrastructuur wordt autonomer en veel organisaties hebben steeds minder speelruimte om zelf te bepalen welke systemen en tools ingezet worden.

Zoals we in de eerste sessie van het jaar al hebben gezien gaat de automatisering van de automatisering steeds verder. Wie heeft nog invloed op de cyber security strategie en wie bepaald de prioriteiten deze dagen? Uit welke hoeken komen de nieuwe gevaren en uitdagingen? Welke competenties heb je nodig in de naaste toekomst? 

Genoeg stof om over te praten tijdens de volgende CIONET LIVE sessie. Wij zorgen voor een mooi programma, jullie zorgen dat het een leuke en leerzame middag gaat worden. 

Programma
14:00 uur inloop
14:30 uur interactief programma
17:00 uur netwerkborrel

Datum:         dinsdag 16 april 2019
Tijd:              14:00 uur - 17:00 uur en aansluitend borrel
Locatie:        Zoetermeer

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om bij dit CIONET Live event met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen? Meld u dan aan door een mail te sturen naar floortje@cionet.com.

CIONET LIVE sessies zijn alleen toegankelijk voor IT beslissers, CIO’s en Digital Leaders in functie. Bekijk hier de criteria.

Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think