Join us
Login

CIONET LIVE: The uncontrollable - Deep Learning, the world beyond Datascience 15 november 2018

Published by Floortje Akkerman
November 12, 2018 @ 10:12 AM

Benieuwd naar succesvolle voorbeelden van de toepassing van Deep Learning in de praktijk? Sluit je dan aan bij het CIONET LIVE even met jouw collega CIO's van o.a. UWV, Randstad, TU Delft en ING te Amsterdam. Schrijf je in via floortje@cionet.com of meld je hier online aan.


Rodrigo Agundez Rodrigo Agundez (Lead Data Scientist en Data Maverick bij GoDataDriven) zal dieper ingaan op de ins en outs van Deep Learning, Machine Learning en Quantum Computing.
Ivo Everts Ivo Everts (AI specialist bij Medicx.ai) zal een een case vanuit UMCG bespreken. UMCG is vanuit de Hartstichting, samen met andere partners gestart met het project “Catalyzing the application of Artificial Intelligence for Cardiovascular Research Netherlands”. Ivo is Data Scientist en richt zich volledig op de inzet van AI/Deep Learning binnen de gezondheidszorg.
Manuela Krull-Mancinelli  Manuela Krull-Mancinelli zal namens Startupbootcamp 2 snelgroeiende bedrijven introduceren die deep learning succesvol toepassen; één in de real time violence detection en de ander op het gebied van predictive maintenance in real estate assets.


Programma
14:00 uur inloop
14:30 uur interactief programma
17:30 uur netwerkborrel

Datum:         donderdag 15 november 2018
Tijd:              14:00 uur - 17:30 uur en aansluitend borrel
Locatie:        Amsterdam

CIONET leden kunnen zich hier online aanmelden of een mail sturen naar floortje@cionet.com. Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om het aanstaande CIONET Live event met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen? Neemt u dan contact op met floortje@cionet.com.

Posted in:CIONET Netherlands

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think